Nyheter

Lilleby och Svensk Galopp erhåller planbesked

Lilleby och Svensk Galopp har den 27 maj erhållit planbesked om att vidareutveckla fastigheten Önsta 2:11 (Bro Park) för att skapa ett Lillebysamhälle med en unik boendemiljö samt hästanknutna verksamheter. Detaljplanering påbörjas under hösten 2020.

LÄS MER »

Över 100 nya bostäder byggs i Mariefred

TryggHem lanserar ”Lilleby” – ett nytt bostads-koncept med fokus på det hållbara boendet Fastighetsbolaget TryggHem Bostads AB lanserar idag ett helt nytt bostadskoncept. Lilleby är utvecklat med utgångspunkt från ett antal av FN:s globala hållbarhetsmål och konceptets ledstjärna är det

LÄS MER »

Markanvisningar sökta

Lilleby har efter mycket positiva dialoger med kommuner, sökt markanvisningar för etablering i en handfull kommuner i stor-stockholmsområdet.

LÄS MER »

Upplands-Bro

Lilleby har träffat avtal med Svensk Galopp om att vidareutveckla Bro Park för att skapa ett samhälle med hästanknutna verksamheter samt en unik boendemiljö.

LÄS MER »

Almedalen

Lilleby är givetvis på plats i Almedalen för att informera beslutsfattare om vårt hållbara boendekoncept.

LÄS MER »

Planbesked erhållet för Skokloster Slottsby

Lillebys andra flaggskepsprojektet Skokloster Slottsby har erhållet positivt planbesked från kommunstyrelsen i Håbo.  Man ser nu fram emot att påbörja ett detaljplanearbete för projektet som även avser utveckla Skokloster som besöksmål.

LÄS MER »

Tillträde av projektet Mariefreds Strand

Lilleby Bostad har idag tillträtt sitt första flaggskepsprojekt för Lilleby konceptet.  Fastigheterna är naturskönt belägna på en strandtomt vid Mälaren i nära anslutning till Läggesta samt Mariefred.  Projektet kommer omfattas av ca 100 bostäder och då detaljplanen redan vunnit laga

LÄS MER »