Hälften tecknat i Mariefreds Strand!

Vi kan gladeligen meddela att 50 % av den första etappen nu är tecknat och intresset för bostäderna är fortsatt stort! Än finns det flertalet bostäder kvar av olika storlekar. Kontakta vår mäklare Sebastian Hanisch på073 509 79 44 eller

LÄS MER »

Spadtag i Mariefred

Tillsammans med Strängnäs kommunstyrelses ordförande Jacob Högfeldt och ordförande för Samhällsbyggnadsnämnden Magnus Stuart, har vi idag tagit det symboliska första spadtaget för Lilleby Mariefreds strand.  Projektet omfattar ca 100 bostäder fördelat över 3 etapper.

LÄS MER »

Lilleby förvärvar mark i Trosa

Lilleby har idag träffat avtal med en privat markägare om att förvärva mark med mycket attraktivt läge i anslutning till Trosa samhälle.  Fastigheten omfattas redan av planbesked och detaljplaneringen i samverkan med Trosa kommun kommer påbörjas redan under hösten 2020. Den blivande

LÄS MER »

Säljstart av Mariefreds strand

Äntligen kommer de efterlängtade bostäderna i Lilleby Mariefreds Strand erbjudas till marknaden. Säljstart kommer ske digital såhär i Corona-tider. Vi kommer inom kort tillse att erbjuda tidsbokade platsvisningar samt löpande öppna visningar. Försäljningen handläggs av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Strängnäs.

LÄS MER »

Lilleby och Svensk Galopp erhåller planbesked

Lilleby och Svensk Galopp har den 27 maj erhållit planbesked om att vidareutveckla fastigheten Önsta 2:11 (Bro Park) för att skapa ett Lillebysamhälle med en unik boendemiljö samt hästanknutna verksamheter. Detaljplanering påbörjas under hösten 2020.

LÄS MER »

Över 100 nya bostäder byggs i Mariefred

TryggHem lanserar ”Lilleby” – ett nytt bostads-koncept med fokus på det hållbara boendet Fastighetsbolaget TryggHem Bostads AB lanserar idag ett helt nytt bostadskoncept. Lilleby är utvecklat med utgångspunkt från ett antal av FN:s globala hållbarhetsmål och konceptets ledstjärna är det

LÄS MER »

Markanvisningar sökta

Lilleby har efter mycket positiva dialoger med kommuner, sökt markanvisningar för etablering i en handfull kommuner i stor-stockholmsområdet.

LÄS MER »

Upplands-Bro

Lilleby har träffat avtal med Svensk Galopp om att vidareutveckla Bro Park för att skapa ett samhälle med hästanknutna verksamheter samt en unik boendemiljö.

LÄS MER »