Lilleby Mariefreds Strand

Ett sagolikt område med Mälaren utanför dörren 

Välkommen till Sveriges alldeles första Lilleby!

Här bor du i en rofylld och naturskön miljö med vackra promenadstråk, badrocksavstånd till områdets egen brygga samt möjlighet till privat båtplats. Du når mysiga Mariefreds centrum via den trevliga gång och cykelvägen längs vattnet, eller inom ett par minuter med bil, och via närliggande Läggesta station är du i centrala Stockholm inom 45 minuter.

Arkitektritade bostäder för alla generationer

I området uppförs ca 60 bostäder i småhusformat, det vill säga en blandning av parhus, radhus och villor. Området bjuder på en stor variation där det finns någonting för alla, från den växande barnfamiljen till det nyligen pensionerade paret som söker en mer rofylld vardag.

Den moderna byn

Lilleby ska vara ett samhälle där du känner din granne, och en plats som är lätt att längta hem till. Att skapa omsorgsfullt formgivna platser som tillåter naturliga möten och spontana samtal underlättar gemenskapen. Det kan till exempel vara den gemensamma verktygsboden eller områdets alldeles egna båtklubb, som upplåter privat båtplats vid områdets gemensamma brygga.Idyllisk plats på bekvämt avstånd från stan

Området är beläget i idylliska Mariefred, där du når den mysiga centrumkärnan med affärer och restauranger på 5 minuter med bil eller inom 10-20 minuter för dig som föredrar en promenad eller cykeltur längs vattnet. Sommartid tuffar även det trevliga museitåget förbi området, som tar dig mellan slotten i Gripsholm och Taxinge. För dig som pendlar till Stockholm har du Läggesta station en kort promenad bort, som tar dig in till Stockholm C inom 45 minuter.


 
 
 
Försäljning pågår

Den första etappen bestående av 28 st. bostäder är sedan 2023 helt inflyttad, men det finns fortfarande chans att flytta in i detta sagolika område. I nästkommande etapper släpper vi både villor och parhus upplåtna med bostadsrätt, varav drygt hälften ingår i en helt skuldfri förening!

 
Kontakta oss och anmäl intresse nedan!

Kontakta oss på info@lilleby.se så hör vi av oss inom kort, eller fyll i dina uppgifter nedan för att få löpande information om projektet samt förtur till försäljning!