Vi söker mark

Vi på Lilleby Bostad vill ge fler människor möjligheten att bo naturnära och söker därför fler områden där vi kan etablera våra hållbara och trygga Lillebyar. Det är vårt sätt att på ett ansvarsfullt sätt bidra till samhälls-utvecklingen och skapa fler bostäder i områden med efterfrågan och behov, men samtidigt med stor hänsyn till miljön, utveckla området på varsamt sätt. Vår byggnadsstil framtagen av arkitekt Kjell Forshed är klassiskt vacker med småskaliga hus och passar generellt sätt väl in i lantliga miljöer.

Vi har i dagsläget pågående projekt i flera kommuner i Mälardalen, både genom förvärvad mark och genom samarbeten med fastighetsägare, kommuner och organisationer. Då våra tankar och byggnadssätt ligger väl i tiden, är det populärt bland både allmänheten och kommunala beslutsfattare, vilket ofta medför en enkel utvecklingsprocess.
Vi välkomnar kommuner, enskilda markägare och alla som känner de vill bidra med tips rörande miljöer där Lilleby kan passa in att höra av dig till oss.

Vi ser fram emot att höra av Er, med hopp om ett gott framtida samarbete!

Kontakta oss på mark@lilleby.se

Intresseanmälan