FÖRSÄLJNING PÅGÅR

Försäljning pågår av Mariefreds Strand, etapp 1. Inflyttning 2021/2022.

Unikt läge i sluttningen ner mot Mälaren med härlig sjöutsikt från de flesta bostäderna.

Kontakta mäklare Sebastian Hanisch för mer information.  sebastian.hanisch@lansfast.se

På en strandtomt invid idylliska Mariefred, med sagolikt vacker utsikt över Mälaren, pågår arbetet med att skapa ett Lilleby med egen brygga, elbilspool och närhet till både kommunikationer och friluftsliv.

Bilden är en illustration och vision. Avvikelse kan förekomma.

I Lilleby vill vi skapa känslan att just bo i en liten by. Centralt finns ett torg och därutöver många andra mindre platser att mötas på. Här finns hus i den låga skalan och av olika storlekar och utseende, samtidigt som de bygger upp en karaktärsfull helhetsmiljö.

Nedan ser ni en bostadsväljare. Här syns bostäderna samt deras status. Dra med muspekaren över respektive bostad för att se status, pris samt storlek. Klicka på bostaden för att få fram planlösningen i pdf. Nedanför finns även en lista med samtliga bostäder.

Lilleby i Mariefred kommer att erbjuda ett brett och varierat utbud av bostäder, såväl hyres- och bostadsrätter som fristående villor, radhus och flerfamiljshus. Dessutom planeras för fastigheter som ska inrymma olika typer av service – till förmån för samhället äldsta eller yngsta.

Avsikten med konceptet är både skapa känslan av gemenskap samt att ha sitt eget.

Arkitekt är Brunnberg & Forshed – Kjell Forshed ansvarar för Lillebys gestaltning och struktur och Urbio ansvarar för landskapsarkitekturen.

Bilden är en illustration och vision. Avvikelse kan förekomma.

Intresseanmälan