Lilleby Mariefreds Strand

Våra hus är ritade av den prisbelönta arkitekten Kjell Forshed på Brunnberg & Forshed Arkitekter AB. Husen är omsorgsfullt utformade för att kombinera det traditionella trähuset som åldras med skönhet, med en tilltalande planlösning som är anpassad för det moderna boendet.

Nyhet – besök våra visningshus digitalt!
Nedan har du möjlighet att kliva in i två av våra typhus, par-pyramidhuset och den klassiska Lilleby-villan. Använd modellen nedan och rör dig framåt genom att klicka på cirklarna du ser utspridda i huset.”

Visa Lilleby-Villan
Visa Par-pyramidhuset

Villor

För dig som söker ett eget boende

Lilleby-villan kännetecknas av tidlös arkitektur signerat Kjell Forshed, med förstklassiga materialval och flexibel planlösning. Som köpare har ni möjlighet att välja mellan 4-6 rum fördelat på en totalyta om 143-149 kvadratmeter, med en unik och anpassad designlösning som passar just era behov.

Parhus

För dig som vill ha mycket hus för pengarna

Parhus är en boendeform som påminner om villa. Här har du tillgång till en egen trädgård, och eget ansvar för bostaden. Däremot är bostaden sammanlänkad med ytterligare en bostad, som bägge ingår i en bostadsrättsförening. Det är således medlemmarna i föreningen som tillsammans ansvarar för skötsel och löpande underhåll av omgivningarna, vilket ofta förenklar husägandet.

Parhusen i Lilleby är självfallet gestaltade av Kjell Forshed, som specialiserar sig på trädgårdsstäder. Husen är mellan 105-137 kvadratmeter boarea, självklart med smakfulla materialval och hållbar, tidlös design.

Radhus

För dig som föredrar stor frihet med delat ansvar

När du köper ett radhus med bostadsrätt får du stor frihet och äger en ekonomisk tillgång, samtidigt som du delar ansvaret för gemensamma utrymmen med övriga föreningsmedlemmar. Denna bostadstyp passar bra för dig som vill slippa sköta om en egen trädgård, men som fortfarande vill kunna nyttja faciliteter som lekplats, utegym och elbilspool i närheten.

Lillebys radhus är motsatsen till det enkla och enformiga som ofta förknippas med nyproducerade radhuslängor. Dessa är handritade av Kjell Forshed, som såklart inte har sparat in på varken detaljer eller materialval.