Lilleby Mariefreds Strand

Ett sagolikt område med Mälaren utanför dörren

Välkommen till Sveriges alldeles första Lilleby!

Med en sagolikt vacker sjöutsikt uppförs just nu en Lilleby med ungefär 100 bostäder och en gemensam badbrygga med båtplats.

Bostäderna består av blandade hustyper som upplåts med både bostadsrätt och äganderätt. Vad passar dina behov bäst?

Nyfiken på att veta mer? Läs mer här:
Lilleby Mariefreds Strand etapp 2

Ta hjälp av din lokala mäklare!

Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Sebastian Hanisch
Fastighetsmäklare, Franchisetagare Länsfast Strängnäs

073 509 79 44
sebastian.hanisch@lansfast.se

En trygg bostadsaffär

Vi på Lilleby vill försäkra dig om en trygg bostadsaffär, och vi finns alltid nära till hands under hela processens gång. Självklart erbjuder vi även en byggherregaranti, som innebär att vi åtar oss en skyldighet att teckna eventuellt osålda bostäder i föreningen när det är dags för tillträde. Detta för att skydda föreningens medlemmar fårn ekonomiska belastningar.

 

Dessutom har vi inlett ett samarbete med Länsförsäkringar Bank Södermanland, som erbjuder schyssta lånevillkor anpassade efter Lillebys Bostadskoncept. Kontakta Helle Jonsson om du vill veta mer!” 

070 175 90 64
helle.jonsson@lfs.se

Mitt namn är Helle, och jag hjälper dig gärna med ditt bostadsköp. Precis som många andra banker erbjuder vi dig allt från lån, försäkringar och sparande – skillnaden är att vi ägs av dig, finns lokalt i Strängnäs och gör det svåra enkelt. Kontakta mig gärna för mer information kring hur vi underlättar ditt bostadsköp