Lilleby Mariefreds Strand

Ett sagolikt område med Mälaren utanför dörren

Välkommen till Sveriges alldeles första Lilleby!

Med en sagolikt vacker sjöutsikt uppförs just nu en Lilleby med ungefär 100 bostäder och en gemensam badbrygga med båtplats.

Bostäderna består av blandade hustyper som upplåts med både bostadsrätt och äganderätt. Vad passar dina behov bäst?

Nyfiken på att veta mer? Läs mer här:
Lilleby Mariefreds Strand etapp 2

Ta hjälp av din lokala mäklare!

Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Sebastian Hanisch
Fastighetsmäklare, Franchisetagare Länsfast Strängnäs

073 509 79 44
sebastian.hanisch@lansfast.se

Trygghetspaketet

Vi på Lilleby vill försäkra dig om en trygg bostadsaffär. Därför
erbjuder vi dig som bostadsköpare ett trygghetspaket.

Lillebys trygghetspaket innebär att du som bostadsköpare är skyddad vid ändrade levnadsvillkor och mot dubbla boendekostnader, och självklart ingår alltid en byggherregaranti.

Skydd vid ändrade levnadsvillkor

Om försäljning av din nuvarande bostad skulle ta längre tid än beräknat, kan du få ersättning från byggherren för dubbel boendekostnad. Skyddet ger dig upp till 10 000 kronor i ersättning per månad i tre månader, vilket ger dig som bostadsköpare värdefull tid att sälja din nuvarande bostad utan att riskera att drabbas av alltför dyra månadsutgifter.

Byggherregaranti

En byggherregaranti innebär att utvecklaren åtar sig en skyldighet att teckna eventuella osålda bostäder i föreningen i samband med inflytt, och därmed betala dess avgifter till bostadsrättsföreningen. Detta för att skydda föreningens medlemmar från ekonomiska belastningar.

Fullständiga regler och villkor gäller. Kontakta oss för mer information.

Länsförsäkringar Bank Södermanland

Schyssta lånevillkor som är helt anpassade efter Lilleby Bostadskoncept.

Länsförsäkringar Bank Södermanland erbjuder ett färdigt finanseringserbjudande med bra upplägg för dig som köper en bostad i Lilleby Mariefreds Strand.

070 175 90 64
helle.jonsson@lfs.se

Jag heter Helle och arbetar på Länsförsäkringar Södermanland i Strängnäs och vill gärna hjälpa dig med ditt bostadsköp.

Precis som många andra banker erbjuder vi dig allt från lån, försäkringar och sparande – skillnaden är att vi ägs av dig, finns lokalt i Strängnäs och gör det svåra enkelt. Det är bland annat det som har gjort att vi har Sveriges nöjdaste kunder.
Jag vill träffa dig för att se hur jag kan hjälpa till, men redan nu har jag ett erbjudande till dig som är intresserad av att köpa ett hus i Lilleby! Kontakta mig för mer information